O le taʻutaʻua o uila eletise ua paʻu i lenei tausaga. E te le tau talitonu ia matou upu-e mafai ona e vaʻaia o fuainumera faʻatau o uila eletise e le o iai i luga o le siata.
O loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le fiafia o tagata faʻatau i uila eletise, ma o loʻo faʻaauau pea ona faʻatupulaia le tele o tagata taʻavale i luga o ala savali ma palapala nai lo se isi lava taimi. toe foʻi i le lipoti sili o le uila uila eletise i lenei tausaga.
Ina ua faʻalauiloaina le uila eletise, na matua manino lava o lenei uila uila vave e leʻi ausia soʻo se faʻamatalaga faaletulafono o uila eletise.
O le afi eletise malosi e mafai ai ona oʻo i se saoasaoa maualuga o le , lea e sili atu nai lo le faʻatapulaʻaina o uila uila eletise i le toetoe o atunuu uma i Amerika i Matu, Europa, Asia ma Oceania.
Ole saosaoa pito i luga e mafai ona suia faʻapitoa e ala ile telefoni feaveaʻi, ina ia mafai ona faʻaititia i soʻo se mea mai le faʻafetaui i tulafono faʻalotoifale eseese.e oʻo lava i le tuʻuina atu o le manatu o le faʻaogaina o le geofencing e faʻafetaui ai le saoasaoa faʻatapulaʻa i le taimi moni, o lona uiga e mafai ona e tietie i le saoasaoa atoa i luga o auala tumaoti ma auala, ona tuʻu ai lea o le uila e toe foʻi otometi i le faʻatapulaʻaina o le saoasaoa pe a e auai i se auala lautele. .Po'o, e mafai ona fa'aitiitia le saoasaoa fa'atapula'a i le ogatotonu o le taulaga ona fa'atele ai lea otometi pe a oso a'e tagata ta'avale i luga o auala tetele ma televave.
Ae o loʻo nofouta tele i le mea o loʻo ia faia ma taʻua ai o le manatu o uila eletise e faʻamalosia ai talanoaga i luga o le faʻafouina o tulafono faatonutonu uila eletise e aofia ai le maualuga o le saoasaoa ma le sili atu o oloa mamana. E pei ona faʻamatalaina e le kamupani:
"I le leai o soʻo se faʻavae faaletulafono o loʻo iai mo lenei ituaiga taʻavale ma se manatu faʻavavevave faʻapitoa, 'AMBY' Vision Vehicles na amata ona faʻalauiloaina le faʻaofiina o ia tulafono e faʻalauiloa ai le atinaʻeina o lenei natura."
O le maualuga-saosaoa ma geo-fencing galuega o uila uila e le na o le na o le malamalama spots.BMW ua faʻapipiʻiina foi uila uila ma 2,000 Wh maa, lea e uiga i le 3-4 taimi i le taimi nei averesi tele o uila uila.
Fai mai le kamupani, i le tulaga aupito maualalo o le eletise, e mafai e le uila eletise ona malaga i le 300 kilomita (186 maila) ma le fesoasoani i le pedal.
Afai e te le o iloa, ou te tusia se koluma i vaiaso uma e taʻua "Taʻavale eletise Alibaba uiga ese i lenei vaiaso". Toetoe lava e te fiafia i ai pe inoino i ai.
O lenei fa'asologa e masani lava o se koluma semi-tausua.Na ou mauaina ni ta'avale fa'avalevalea, fa'avalevalea pe mata'utia i luga o le upegatafa'ilagi fa'atau tele a Saina. E lelei tele, uiga ese, pe lua.
O le taimi lea na ou maua ai se uila eletise faʻapitoa e faʻatulagaina mo le au taʻavale e toʻatolu. E pei o se mea ese e pei o le mamanu, o se avetaavale taua o le tului atonu o le tau o le tau, faʻatasi ai ma le faʻatau fua.
O le filifiliga "maualalo gafatia maa" filifiliga, na o .Ae e mafai ona e filifili filifiliga e aofia ai , po o le faavalevalea, o ia mea uma o le a le faia le tau e sili atu nai lo .O lenei lava ia e matua ofoofogia lava.
Ae o le faʻatinoga o lenei mea na aumaia moni lava ile fale.Tolu nofoa, faʻamalolo atoa, se fagafao fagafao (Ou te manatu atonu e le tatau ona faʻaaogaina mo fagafao moni), ma sili atu faia lenei mea faʻapitoa-mauoa.
E i ai foi se loka afi e taofia ai se tasi mai le gaoia o le uila, pedal tua, pedal gaugau i luma, pedal gaugau (fa'atatau i le mea e tuu ai e tagata e toatolu o latou vae) ma isi mea!
O le mea moni, ina ua uma ona ou tusitusi e uiga i lenei uila uila ese, sa ou matua fiafia lava, o lea na ou alu ai e faatau se tasi ma tuu le tupe i luga o oʻu laugutu. na iu ina avea ma se uila. Ina ua taunuu i lalo, o le atigipusa sa i ai sa "faaleagaina" ma o laʻu uila sa "le mafai ona ave."
O lo'o i ai la'u uila sui i luga o le auala i le taimi nei, ma fa'amoemoe e mafai ona tu'uina atu lenei uila ina ia mafai ona ou fa'asoa atu ia te oe le fa'atinoga o lenei uila vilivae i le olaga moni.
O nisi taimi o lipoti sili ona tele o taavale eletise e leʻo faʻatatau i taʻavale faʻapitoa, ae faʻamalosi fou tekonolosi.
O le tulaga lea ina ua faʻaalia e Schaeffler lana uila eletise fou e taʻavale-e-uaea faiga Freedrive.E aveese atoa ai soʻo se filifili poʻo fusi i totonu o le eletise eletise eletise eletise.
O le pedal e leai se ituaiga o feso'ota'iga fa'ainisinia i le uili pito i tua, ae na'o le fa'amalo o le afi ma tu'uina atu le malosi i le afi afi o le uila eletise.
O se faiga sili ona manaia lea e tatala ai le faitotoʻa i mamanu uila uila eletise.E masani lava ona faʻalavelaveina lenei mea ona o le manaʻoga e faʻafesoʻotaʻi le pedal drive i le uili o loʻo i tua e mamao ma faʻasolo pea mai le pedal e ala i se fesoʻotaʻiga masini.
Na matou vaʻai i le taʻavale o loʻo faʻapipiʻi i luga o se uila eletise uta tele i Eurobike 2021, ma sa faia se galuega tele, e ui lava o loʻo faʻatulagaina e le 'au e faʻaleleia le faʻatinoga o le faʻaogaina atoa.
E foliga mai e fiafia tele tagata i uila eletise eletise, pe o le mea sili latou te fiafia e faitau e uiga ia i latou.
E le tatau ona faʻamaonia e le , na faʻasalalau e le kamupani uila uila le faʻalauiloaina o se uila televave maualuga e taʻua o le V, lea e mafai ona oʻo atu i le saoasaoa e faʻatatau i le tulaga faʻapitoa.O fea kamupani e te faitau ai i le sui poʻo le faʻasalalauga faʻasalalau.
O uila eletise faʻamalolo atoa e le naʻo se manatu. E ui lava e leʻi fai mai o loʻo fuafua e gaosia uila eletise eletise, fai mai o le a ia aumaia lana lava superbike i le maketi.
Ae ui i lea, ave se itulau mai le tusi, fai mai o lona sini o le faʻalauiloaina lea o talanoaga i luga o tulafono faatonutonu uila eletise.
” O le V o la matou pasika sili muamua.O se uila eletise faʻapitoa mo le ausiaina o saoasaoa maualuga ma mamao mamao.Ou te talitonu e oʻo atu i le 2025, o lenei uila eletise eletise fou e mafai ona suia atoa scooters ma scooters i totonu o taulaga.taavale.
Matou te valaau mo se faiga faʻavae tagata e toe mafaufau pe faʻafefea ona faʻaogaina avanoa lautele pe a le o nofoia e taavale. suiga e ala i le fausiaina o meafaigaluega faʻaoga saʻo."
O lenei tausaga o se tala tele talu mai le taimi muamua na faʻatuina ai e le Konekeresi se aitalafu a le feterale mo uila eletise e pei o taʻavale eletise ia Fepuari.
E ui o nisi tagata e manatu o le aitalafu o lafoga uila eletise o se sini umi, o le talosaga na maua se palota tele o le talitonuina ina ua pasia e le US House of Representatives le palota moni o se vaega o le "Better Rebuild Act."
O le aitalafu lafoga o loʻo faʻatapulaʻaina i le $ 900, lea e maualalo ifo nai lo le tapulaa fuafuaina muamua o le $ 1,500. E naʻo le faʻaaogaina o uila eletise o loʻo tau i lalo ole US $ 4,000. o nisi o sili atu taugata eletise uila filifiliga o latou tau e fesoʻotaʻi ma lo latou gafatia e faʻaalu tausaga e suia ai taavale i aso uma.
E ui lava o loʻo i ai pea le tele o faʻataʻitaʻiga o uila eletise e faʻatau atu i lalo ifo o le US $ 1,000, o uila eletise sili ona lauiloa e faʻatau atu mo le faitau afe o US tala ma o loʻo talafeagai pea mo le faʻaogaina i se faʻatulagaga o loʻo faʻatali.
Ina ua maeʻa le lagolago tele ma le faʻamalosi mai tagata lautele ma PeopleForBikes ma isi vaega, na aofia ai uila uila i totonu o le feterale o aitalafu lafoga o taavale eletise.
"Ona o faʻamalosiaga tau tupe fou mo uila ma uila eletise ma tupe faʻameaalofa mo le faʻaleleia atili o atinaʻe e taulaʻi i le tau ma le tutusa, o le palota lata mai a le Maota o Sui i luga o le "Tulafono" e aofia ai uila o se vaega o le fofo o le tau .Matou te una’ia le Senate ina ia talia a’o le’i o’o i le fa’ai’uga o le tausaga ina ia mafai ai ona fa’aitiitia le fa’aosoina o feoaiga a’o fa’ataga tagata uma e feoa’i, tusa lava po’o le a le latou malaga po’o fea fo’i latou te nonofo ai.”
I le 2021, matou te vaʻavaʻai i le tele o uila eletise fou fiafia, faʻapea foʻi ma le faʻamalosia o tekinolosi fou ma toe faʻamalamalamaina le tulafono o uila eletise.
I le taimi nei, aʻo amata ona toe faʻaleleia e le au gaosi oloa mai le le lava o le sapalai o sapalai, faʻatagaina latou e aumai ni manatu fou ma faʻataʻitaʻiga i le maketi, 2022 e ono avea ma tausaga e sili atu le fiafia.
O le a sou manatu o le a le mea o le a matou vaʻaia i le eletise uila eletise i le 2022? Seʻi o matou faʻalogo i ou manatu i le vaega o faʻamatalaga o loʻo i lalo. Afai e te manaʻo e toe foʻi i tua i le taimi mo se malaga faʻanoanoa (12-24 masina), siaki le tausaga talu ai 2020 pito i luga o talafou uila uila.
O Mika Toll o se tagata e fiafia i le ta'avale eletise, ma'a nerd, ma le tusitala o le Amazon's numera tasi sili sili ona lelei ma DIY Electric Bike Guide.


Taimi meli: Ian-06-2022