Mai le toe foʻi mai o le uila tele i le muamua, o le 2021 o se tausaga sili lea mo tekonolosi fou ma le faʻafouina o le uila. masina taitasi.
O loʻo i ai le tele o faʻasalalauga fou ma tekinolosi manaia i luga o le faleoloa i lenei tausaga, ma e mafai ona e faitau e uiga ia i latou i luga o le Move Electric, le upega tafaʻilagi fou faʻapitoa mo ituaiga uma o felauaiga eletise.Manaʻo e aʻoaʻo atili e uiga i uila eletise? FAQs.
Ina ia fa'aosofia lou fia'ai, se'i o tatou va'ava'ai i pasika e sefulu o lo'o fa'atalitali i ai.
Ona o le amataga i le tautotogo, o lenei auala e- uila o le a faailogaina le Prolog-musika tulitatao - o le tala Amerika o le toe foi i le faia o uila. ma tali atu afi i le auala.
Fa'aigoaina o le "le lumana'i o felauaiga a le tagata lava ia," o se uila malie ma fou lenei. Fuafuaina e tagata lava e tasi na mafaufau i le tagata liliu mai, e fa'aalia ai le tulaga masani o ta'avale a Peretania i luga o se ta'avale ta'avale tolu. ua le mafai ona faatali e vaai i lenei faalauiloa.
E mafai ona e faʻatau faʻapitoa lenei mea i le taimi nei, ae o le a faigata ona e tuʻuina atu aʻo leʻi oʻo ia Ianuari. Matou te mauaina se tasi i le tausaga fou, ae mo le taimi nei, o le a na o le tolu faʻataʻitaʻiga i lenei tulaga e pei o le o totoe o oe.Aiming e avea ma SUV i le lalolagi e- uila ma uiga uta uila ma mama agility.
Ia, e le o se mea faʻapitoa o se uila, ae o le faʻailoga Farani na faʻalauiloaina lona atamai e- uila i luga o le Eurobike i tua ia Setema. Fai mai e faʻaaogaina se faʻasalalauga otometi fitu-saosaoa, lea o le a tu i totonu o le faʻapotopotoga pedal. O le afi o le 48V. ma tuʻuina atu le 130 N m o le torque, o le pito sili ona maualuga i totonu o le tele o uila uila eletise i luga o le maketi.
750 Mo le 2022, o le faʻailoga Siamani o loʻo faʻafouina a latou e- uila pele ma se maa sili atu ma se faiga atamai fou. ti'eti'e. O lo'o nonoa fa'atasi uma ma se polokalama fou eBike Flow ma se mamao fa'alelei LED.
Mo le 2022, Volt na tuʻuina atu se faʻafouga i lana lauiloa Infinity faʻataʻitaʻiga. Ua faʻapipiʻiina i latou i le Shimano STEPS system, e oʻo atu i le 90 maila le mamao o le maa i luga o le totogi e tasi, ma o loʻo faʻatulagaina e avea ma a latou faʻataʻitaʻiga Shimano STEPS. se fa'avaa ta'i la'asaga, ma e tatau ona avanoa uma i le amataga o le 2022, amata ile £2799.
O le fa'atauga pito sili ona tele o lenei uila fou mai le fa'ailoga Italia o le fa'aigoaina o maa e o'o atu i le 200km. E fa'alelei, fa'alelei, ma e na'o le 14.8kg le mamafa. E tasi le saosaoa ma e i ai fa'amau mafolafola, atonu e le'i fuafuaina mo au ta'avale Audax. , ae sili atu ona fetaui mo tagata faimalaga e le manaʻo e faʻaalu a latou uila i aso uma.
O le uila uila muamua a le French cycling brand, le 20 ua faamoemoe e taia faleoloa UK i le ogatotonu o Ianuari. Fai mai o le a avea ma "fofo sili mo le felauaiga o tamaiti ma uta i le olaga i aso faisoo", ma le gafatia e oo atu i le 70kg i totonu. tua ma mea fa'aoga e pei o nofoa fa'aopoopo po'o fata ato, e foliga mai e mafai ona faia lelei le galuega.
E le naʻo se isi uila uila gaugau, o le Fold Hybrid e foliga mai o loʻo i ai ni faʻapipiʻiina mamanu manaia. Ioe, e gaugau ma faʻapipiʻi, ae o loʻo i ai foʻi se 'au amo ma pito i luma ma tua o ato mo atopaʻu. ole uila ole a iai se fusipa'u po'o se filifili ma derailleur drivetrain.
E mafai ona fesuia'i ma lava le potu mo se tagata ti'eti'e matua ma se pasese la'ititi (e o'o atu i le 22kg), ose uila uila e foliga mai e pei o se tama'i ta'avale. e moni lava i totonu o se pusa i luga o le, faʻamaeʻaina ma wipers faamalama, potu mo le tele o maa ma 160 lita o le teuina.
O se tasi o faʻafitauli i le tele o latou o loʻo fausia i ni vaega laiti ma e fai si taugata.
E ui lava i le tumu i tekinolosi faʻapitoa ma mea taugata, o le Tesla e tusa ma le £ 20 / kg. I lenei tulaga, o se uila uta eletise poʻo se uila ufiufi e tatau ona tau i ni nai selau pauna nai lo ni nai afe.


Taimi meli: Ian-25-2022