O lo'o fa'amoemoe se kamupani e ta'ua o le Bike e fa'aoga se uila eletise tūsa'o e ta'ua o le , fa'aosofia e pasika BMX ma laupapa si'osi'omaga, e tui ai ni mea malie i magaala o le taulaga.
"O le mamanu ma le atinaʻeina o oloa eletise i luga o le maketi o loʻo faʻamoemoe e faʻanofo tagata mai le vaega A i le itu B ma le itiiti ifo o le malosi ma le taimi," o le faʻamatalaga lea, o le na faʻavaeina Bike i le amataga o lenei tausaga. e mafai ona mulimuli i le tulaga o le aai-pe masani i le faanatinati -.Ae ui i lea, o le tele o ia mea ua mamanuina e fetaui ma manaʻoga ma o loʻo manaʻomia pea nisi faʻamaʻi e avea ma sili atu le manaia, e oʻo lava i isi mea.Na matou faia mai le fale uaina na matou mamanuina.
faia lona amataga i le Vaiaso Fuafuaga talu ai nei, muamua i se gaosiga faatapulaaina o fasi 20. O le a oo mai i le lua pusa malosiaga-fausia i luga o se faavaa uamea faʻaalia ma tietie i luga o 20-inisi Eclat rims afifi i paʻu mumu Sate BMX.
O faʻataʻitaʻiga faʻapipiʻiina i le afi 250 hub e mafai ona maua ai le torque, e maualuga le saoasaoa o le , ma ua lipotia mai e mafai ona faʻatautaia slope 12-tikeri. E ui lava o faʻamatalaga patino o le lithium-ion batini e leʻi faʻasalalauina, o le tagata tietie folafola mai se mamao e oo atu i le 45 kilomita (28 maila) i le totogi.
O le isi pusa eletise e faʻapipiʻiina i se afi ma se maa tele, lea e mafai ona maua ai le 60 o le , le saoasaoa maualuga o le 35 km / h (21.7 mph), ma se vaʻavaʻa e oʻo atu i le 60 km.(37 maila)).
O le mea e le o manino pe faʻafefea ona e gaoioi le afi, e ui o le mamanu o loʻo taʻu mai ai o le faʻaogaina o le kiki a le tagata tietie e faʻateleina i se auala e tutusa ma le paʻu gaʻo Scrooser, nai lo le na o le mimilo o le kesi e taʻavale i lalo. I isi nofoaga, o loʻo i ai se BMX-style fa'amau, taofi tisiketi i tua ma moli fa'alelei fa'alelei ile pito i luma ole fo'i e pei o se laupapa fa'ase'e.
Mo faʻamatalaga ua tuʻuina atu, o le mea lena. O loʻo tatala nei faʻatonuga mo lenei faʻatapulaʻa gaosiga, e amata i le $ 2,100. E faʻamoemoe e amata faʻatau atu ia Ianuari.


Taimi meli: Ian-06-2022