E fiafia o ia i mea uma e fesoʻotaʻi ma tekinolosi, saienisi, ma ata pue, ma e fiafia e taʻalo yo-yos i totonu (faʻaali uma).o ia o se tusitala e nofo i le Aai o Niu Ioka. E fiafia o ia i mea uma e fesoʻotaʻi ma tekinolosi, saienisi ma ata pue, ma e fiafia e taʻalo yo-yos i lona taimi avanoa. Mulimuli ia te ia i luga o le Twitter.
E ui lava o aʻu lava e masani ona faʻaaogaina uila uila mama ma natia afi afi, o nei uila eletise e masani ona i ai ni afi vaivai ma tuleia i luga tau. O nisi taimi, e te manaʻo lava i se uila eletise malosi e le motusia le faletupe-ae e le faia. se taulaga tele i quality.To lenei, e mafai ona ausia ou manaʻoga.
Talu mai lona faʻalauiloaina i le 2019, ua ave e Lectric le maketi uila eletise a le US e ala i afa. E naʻo le tasi le uila eletise e faʻatau atu e le kamupani, ae o loʻo ofoina atu tulaga masani ma faʻavae mo i latou e manaʻo i se maualuga maualuga (Na ou tofotofoina le mea mulimuli). lona 2.0 version-faʻatasi ai ma le faʻaopoopoina o se tui faʻagata ma paʻu paʻu-eletise uila i le tau o le US$949 (faʻatau mai le tau faʻatau faʻatau e US$1,099) e maua ai le malosi malosi ma le Tuʻufaʻatasiga o galuega, e aofia ai uta.
Ina ua unboxing, o le mea muamua na faagaeetia ai aʻu e uiga i -na atoatoa le tuufaatasia-o le lagona o le assembling.O le lelei fausia e lagona le maualuga i luga atu o lona tau tau, ma uaea foi pulea lelei a o toe faaleleia.
E ui lava e le mafai ona ou faʻaogaina le faʻailoga mataʻutia, o le galuega vali o loʻo i ai se faʻamaʻi matagofie matagofie, lea e sili atu le matagofie nai lo le tele o uila eletise taugofie.o le tele o isi uila eletise e le afaina i lenei tau.
E ui lava ou te popole i nisi taimi pe o le a le umi o nisi uila taugofie i le aluga o taimi, e maua ai le lagona o se uila o le a le talafeagai mo lapisi lapisi i totonu o le lua tausaga. na faavaeina mo ni nai tausaga-ae o se lagona lelei muamua lea.
O lea e leai se tala afai e te manaʻo e tietie i le tele e pei o se uila masani, ae manaʻomia sina fesoasoani, e le o le ituaiga uila eletise lea e te maua. , e te manaʻo foʻi e faʻaaoga le afi mo soʻo se isi mea-Ou te faʻamoemoe e toʻatele tagata o le a faʻaogaina lenei uila e pei o se moped.
O lea la, o se mea lelei o lenei afi e lava le malosi. E tusa lava pe naʻo loʻu faʻaogaina o le taʻavale, o le malosi 500W afi e mafai ona faigofie ona faʻamalosia loʻu mamafa mamafa i luga. sili ona aoga, ae e te le manaʻomia le faia o lenei mea.
O lenei uila e naʻo le tuʻuina atu o se masini faʻapipiʻi faʻavae (e le o se masini faʻapipiʻi), o lea e leai se mea e tusi ai e uiga i le faʻaogaina o le taʻavale. ma e masani lava ona le aliali mai seiloga e te pasia le $2,000 fa'ailoga.
Ae i soo se tulaga, Lectric e manino lava fetuutuunai i le sipa itu o le fusi o alaleo, ma o le fesoasoani amata saoasaoa e fai si vave, nai lo le sili atu fesoasoani faifai malie o nisi pati-faavae uila uila. Ae e te lei lagonaina moni le amataga o le afi, e manaomia. e taamilo pe tusa o le afa li'o i se li'o atoa.Afai e le mo le tootoo, o se faʻafitauli lea i le moli mumu poʻo le pito i lalo o le mauga.
E pei o le tele o uila eletise e mafai ona faʻaogaina, ou te iloa pe a ou tu, ou te le suia le kiliva, ae naʻo le faʻaaogaina o le taʻavale e faʻavave ai ona toe foʻi lea i le pedal pe a ou oʻo i se saoasaoa faʻalelei. O se filifiliga sili ona lauiloa, e tusa lava pe pei o aʻu, e te manaʻo e uʻu uila aua e faigofie ona ou oso mai le moli mumu i se taavale ma fesoasoani ia ou lagona le saogalemu i luga o le auala.
Faʻafetai i paʻu malolosi ma tui faʻafefete lelei fetuutuunai, e maua ai foi se aafiaga sili atu le toafilemu i le tietie nai lo le tele o uili 20-inisi (po o le tele o uila i le lautele).
Afai o lau sini autu o le faʻamafanafanaga pe a tietie i se uila eletise, e manaia tele - mo le tele o tagata, o se faʻafitauli faʻaogaina - ae ou te faʻamoemoe o le a faʻalauteleina i filifiliga mama i le lumanaʻi uila uila. o pa'u mafiafia ma taofi e fai si ova ma fa'aopoopo i latou lava fa'alavelave, ae maise lava i le taulaga.
I le tasi itu, rims pa'u ga'o o lona uiga e sili atu le faigata ona su'e pa'u sui pe a iu lava ina pa;i loʻu poto masani, o faleoloa uila e masani lava e le o iai nei ituaiga o paʻu gaʻo i totonu o faʻatau, ma e sili atu ona latou mumusu e faʻaogaina paʻu paʻu eletise paʻu paʻu. aluga, a'o tu'uina atu le ti'eti'ega sili atu ona fetu'una'i ma faigofie ona su'e mea e sui ai.
I le isi itu, e ui lava i le laʻititi laʻititi o uili, o vaega malosi foi o lona uiga o le uila na iu i le avea ma se tasi o uila eletise 67-pauna sili atu le mamafa na ou tofotofoina. Na amata ona ou iloa e tusa lava pe i ai uila uila, e aoga le paʻu o le mamafa i lea ma lea mea.
Afai e te fuafua e teu lau uila i totonu o se faletaavale poʻo le lokaina i se nofoaga saogalemu, e le o se faʻafitauli, ae o le a faʻaitiitia ai le faigofie mo tagata o loʻo nonofo i le taulaga atonu e tosoina a latou uila i luga o faasitepu i taimi uma Apartments, pe mo E le o se ituaiga uila gaugau e mafai ona ou togi i totonu o le fata faatau ma aumai i totonu o le faleoloa, e pei lava ona ou aveina le paʻu .
Ina ia saʻo, e tutusa lava le moni mo paʻu gaʻo gaʻo uila uma na ou vaʻaia, o lea e le naʻo se suʻega o .Ma ou te iloa mo le tele o tagata faʻatau, o le Fat Tire o se tagata tomai faapitoa, ae le o se pepelo. i le taimi nei na o le faʻatau atu o le faʻamoemoe o le a mafaufau le kamupani i filifiliga mama i le lumanaʻi.
E tatau foi ona ou matauina ou te faamemelo i le "u'u" uʻu i le ogatotonu o le faavaa. E saʻo i le ogatotonu o le kalave o le uila, ma faʻatusatusa i isi uila eletise tetele, e faia ai se eseesega tele i le tosoina o le uila.
Mafaufau i le mamafa o le uila, e te le tau tietie soo i le uila pe a uma le maa, o se mea lelei.o lo'o ta'u mai ai se va'aiga mamao e 45 maila.E tusa ai ma loʻu poto masani, o le umi lava e te le faʻaaogaina ai le tootoo, e foliga mai e moni i se tulaga maualalo o fesoasoani-o loʻo maua pea le tele o le mana.
Mo se tagata ti'eti'e pe tusa ma le 260 pauna, fa'afefiloi le pedal ma le saosaoa i le fesoasoani tulaga 5, na ou iloa ai e mafai ona ou o'o atu i le mamao o le 20 maila i luga o le tele o laufanua mafolafola o Niu Ioka. Fa'aaoga toetoe lava leai se tui ma pa'u e fesoasoani i tulaga 2 ma le 3 na matua fa'ateleina ai le lautele;Na ou iloa e mafai ona ou faʻamaeʻaina le malaga lava e 20-maila ma le afa o le maa o loʻo totoe. E tatau i tagata tietie uila ona mafai ona sili atu i le 45 maila i le tulaga 1, lea e maua ai pea le fesoasoani tele. Ou te matua faʻafetai foi i Lectric mo le saunia o le 10 maualuga mo lona fa'ailoga maa nai lo le 4 po'o le 5 i le tele o uila eletise.
Ma talu ai ou te le iloa po o fea se isi mea e faʻapipiʻi ai i lenei iloiloga, ou te matua fautuaina lava le faʻaleleia o le moli. sili atu mamanu faʻailoga nai lo nisi o uila eletise na ou suʻeina mo le sili atu i le $2,000.
O le ae le ofo i foliga o poʻo le fesoasoani pedal sili ona sologa lelei, ae e ofoina atu le taua tele ma lona fausaga mautu, ae le o lona tau. Afai lava mama mama ma le poto masani pedaling e le o i lau faamuamua, ou te lagona lena mea. o se tasi o oloa taugofie i le maketi uila uila.


Taimi meli: Tes-27-2021