"O matou o le nofoaga sili ona lelei mo se faleoloa uila e toetoe lava o soʻo se tasi e mafai ona fesili i ai," o le tala lea a Sam Wolf, le pule o le Trailside Rec
Na amata e Wolf le tietie uila i luga o le mauga pe a ma le sefulu tausaga talu ai ma fai mai o le "mea e faavavau" na ia fiafia tele i ai.
Na amata galue o ia i le ERIK'S Bike Shop i Grafton ina ua 16 ona tausaga ma nofo ai pe a ma le lima tausaga.
Na ia faapea mai: “O se galuega ou te fiafia lava i ai.”“Ose si’osi’omaga lelei, ma o le a e feiloa’i ai i le tele o tagata lelei.”
Fai mai a ia, a tatala le faleoloa a Wolf, o le a taulaʻi i le lisi ma le tautua o uila masani ma uila.Ua fuafua Wolf e tatala le faleoloa ae leʻi oʻo i le aso 10 o Mati.
O lisi masani o uila e $15 mo le itula e tasi, $25 mo le lua itula, $30 mo le tolu itula, ma le $35 mo le fa itula.Ua valoia e Wolf o le aso atoa o le a avea ma filifiliga sili ona lauiloa, i le tau e $40, pe a faatusatusa i le $150 i le vaiaso.
O le lisi o uila eletise e US$25 mo le itula e tasi, US$45 mo le lua itula, US$55 mo le tolu itula, ma le US$65 mo le fa itula.O le tau mo le aso atoa e 100 tala, ma le tau mo le vaiaso e 450 tala.
O loʻo faʻamoemoe Wolf e taofi le uila pe a manaʻomia ni toe faʻaleleia, o lea na ia taʻua ai o le sini ia mafai ona tausia i latou "vave."
O le a ofoina atu foi e le faleoloa se fuafuaga o auaunaga / tausiga o le $ 35 i le masina, lea e aofia ai le tele o fetuunaiga e pei o le sifi ma taofi.Na faailoa mai e Wolf e le o aofia ai le tau o vaega.
O loʻo fuafua Wolf e faʻatau atu se "filifiliga lelei" o uila i faleoloa ia Me, ae na ia faʻailoa mai o avanoa i luga o le alamanuia ua maualalo.O le tele o faleoloa uila i le eria o Milwaukee o loʻo lipotia mai o faʻatauga i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus ua sili ona maualuga.
Mo uila masani, o le a faʻatau atu e le faleoloa se vaega itiiti o mea ua saunia: uila uila kamupani.O lo'o tu'uina atu fo'i ni uila vilivae "faia-to-order" lea e mafai ai e tagata fa'atau ona filifili se fa'avaa ma fa'avasega a latou ti'eti'e.Fai mai Wolf o le tau o uila uila e masani lava i le va o le US $880 ma le US $1,200.
Ua fuafua Wolf e faʻafeiloaʻi uila masani a Linus i le taumafanafana.Fai mai a ia, o nei uila e "matua masani" ae e iai se "faʻaonaponei lagona."E amata ile $400.
Fai mai a ia, mo uila eletise, o le faleoloa o le a faʻapipiʻiina i gazelles, ma mo "maualuga" filifiliga, o le ai ai BULLS Bikes.O le tau "sili ona taatele" i le va o le $3,000 ma le $4,000.
E le gata i uila vilivae, ae o lenei faleoloa o le a tauaveina foi moli, pulou, meafaigaluega, pamu ma ana lava ituaiga lavalava masani.
Tala fa'atatau: "Fle ese": O faleoloa uila i le eria o Milwaukee na vaʻaia faʻamaumauga faʻatau i le taimi o le faʻamaʻi o le coronavirus.
I le taimi o le faʻamaʻi, na suʻesuʻe Wolf i mea tau tupe i le Iunivesite o Wisconsin-Milwaukee (Iunivesite o Wisconsin-Milwaukee) ma faigaluega puupuu i se faletupe.Ae ui i lea, na ia fai mai na ia "le fiafia i ai e pei o ERIK."
Na ia fai mai: "E talafeagai le tulituliloaina o mea ou te fiafia i ai.""E te le manaʻo e faʻaalu lou olaga atoa i mea e te le fiafia i ai."
Fai mai Wolf o lona uso o lona tama, o Robert Bach, e ona le P2 Development Co., sa fesoasoani ia te ia e fausia se fuafuaga faapisinisi mo Trailside Recreation ma faailoa atu o ia i le faleoloa i le fale o Foxtown South.
O le poloketi a Foxtown o loʻo taʻitaʻia e Thomas Nieman ma Bach, e ona le Fromm Family Food.
Fai mai Wolf: "E manaia le misia o le avanoa.""O le pisinisi o le a matua fetaui lelei mo le atinaʻe."
Ina ia mafai ona oo atu i le auala uila mai le faleoloa, e sopoia e tagata faatau le pito i tua e paka ai taavale.Fai mai Wolf a


Taimi meli: Feb-26-2021