O uila eletise ua faʻateleina le lauiloa i le sefulu tausaga talu ai ma e oʻo mai i soʻo se foliga ma lapopoa, ae mai le vaʻaiga o le styling latou te faʻasoa uiga faʻapitoa, faʻatatau i faʻamau uila masani, faʻatasi ai ma maʻa e pei o se manatu le lelei.
I aso nei, e ui i lea, o le tele o faʻailoga e sili atu ona taulaʻi i le mamanu, ma o loʻo faʻaleleia le tulaga. Ia Oketopa 2021, na matou vaʻai i le faʻatasi ma se uila uila ma ave i le isi tulaga, aemaise lava mai se vaaiga mamanu. E ui e leai se the heady style quirks of , the new London e-bike is a refined rendition of the classic city bike.
O le mamanu o Lonetona o le a faʻafeiloaʻi ia i latou o loʻo suʻeina se faʻataʻitaʻiga sili atu, faʻatasi ai ma lona faʻamalama alumini faʻavaa ma fata pito i luma, e sili atu le faʻamanatuina o nusipepa tilivaina i le 1950s Paris nai lo auala o Lonetona i le 2022.nice one.
O loʻo faʻatatau i le motu o tagata o le aai, o le e- uila a Lonetona e aloese mai le tele o mea e faʻaogaina ma ofoina atu mea uma e te manaʻomia i se seti-saoasaoa setup.O uila taʻitasi-saosaoa e masani ona faigofie ona tausia, faʻaumatia le manaʻomia o le derailleur ma le tausiga o mea. E iai foʻi isi faʻamanuiaga , e pei o le faʻamalamalamaina o le uila ma faigofie ona tietie. Ae o le faʻataʻitaʻiga tasi-saoasaoa o loʻo i ai foi ona faʻalavelave. Faʻafetai, o mea uma na faʻaumatia ma le malosi fesoasoani mai le 504Wh maa a Lonetona, e mafai ai ona e taulai atu i elemene sili ona fiafia o le tietie i le taulaga.
fai mai o le maa o loʻo faʻamalosia le Lonetona e oʻo atu i le 70 maila i le auala-fesoasoani, ae faʻalagolago i le maualuga o le fesoasoani e te manaʻomia ma le natura o le laufanua o loʻo e tietie ai. (I lo matou poto masani, matou te maua maua ai o le 30 i le 40 maila, i luga o togi fefiloi auala, atonu e latalata i le faailoga.) O le maa - faatasi ai ma le 1,000 faʻasologa / faʻasalaga - e tolu i le fa itula e faʻatumu atoa ai.
O isi vaega iloga o le uila uila a Lonetona e aofia ai ona pa'u e tete'e tu'i (taua mo uila fa'atau atu i totonu o le taulaga) ma le fa'amauina o le eletise. I se isi mea, o lo'o tali mai le ta'avale malosi a Lonetona ma e te le lagona lava e te fa'amalosi pe fa'atali. le afi e pu'e pe a e viliina i le saoasaoa maualuga o le uila 15.5mph/25km/h (le tapulaa faaletulafono i Peretania). I se faapuupuuga, o se aafiaga matagofie.
Fa'asoa lau imeli e maua ai a matou fa'asalalauga i aso ta'itasi o musumusuga, sola'aga ma tala mamanu mai le salafa o le lalolagi


Taimi meli: Feb-21-2022