Faafetai mo le lagolagoina o le matou galuega faatusitala.O lenei tusiga e naʻo le matou au fai saofaga e faitau, ma latou fesoasoani e faʻatupe a matou galuega i le Chicago Tribune.
O mea nei e maua mai i ripoti ma fa’asalalauga a le matagaluega o leoleo.O le saisaitia e le o se faaiuga o le nofosala.
O Eduardo Padilla, 37, o le 4700 poloka o Knox Avenue, na molia i le avetaʻavale onā ma le le saʻo o le auala i le 11:24 pm i le aso 9 o Setema. O le mea na tupu na tupu i La Grange Road ma Goodman Avenue.
Na lipotia e se tagata nofomau i le 4:04 pm i le aso 10 o Setema na gaoia lana uila mai fata uila i Ogden Avenue ma La Grange Road i se taimi ae lei oo i le 2 i le afiafi o lena aso.Na ia lipotia mai na motusia le loka o le uila afi a alii Trek e $750 lona tau.
Na lipotia mai e se tagata nofomau i le 1:27 pm i le aso 13 o Setema i se taimi i le va o Setema 11th ma le 13th, na oso ese ai se tasi mai se fata uila i le nofoaga nofoaafi Stone Avenue i 701 East East Burlington.Aveese le latou uila vilivae loka.O le faʻataʻitaʻiga o le uila e Faʻamuamua, ae o le tupe leiloa e le o iloa.
Jesse Parente, 29, i le 100th poloka o le Bowman Court i Bolingbrook, na molia i le fale i le 8:21 pm i le aso 9 o Setema.


Taimi meli: Sep-18-2021