O le Hero Cycles ose gaosi uila tele i lalo ole Hero Motors, ole kamupani tele uila afi i le lalolagi.
O le vaega o uila uila eletise a le tagata gaosi Initia o loʻo faʻatulagaina nei ana vaaiga i luga o le maketi uila eletise eletise i luga o konetineta o Europa ma Aferika.
O le maketi uila uila eletise a Europa, o loʻo pulea nei e le tele o kamupani uila uila eletise, o se tasi lea o maketi tele i fafo atu o Saina.
O loʻo faʻamoemoe Hero e avea ma taʻitaʻi fou i le maketi a Europa, e tauva ma tagata gaosi oloa i totonu o le atunuʻu ma uila eletise mai fafo e taugofie mai Saina.
O le fuafuaga atonu e fia manaʻo tele, ae o Hero e aumaia le tele o mea lelei.O uila eletise na faia i Initia e le afaina i le maualuga o tau o loʻo tuʻuina atu i le tele o kamupani uila eletise a Saina.E aumaia foʻi e Hero le tele o ana lava mea gaosi oloa ma tomai.
E oʻo atu i le 2025, ua fuafua Hero e faʻateleina le tuputupu aʻe o le 300 miliona euros ma le isi 200 miliona euros o le tuputupu aʻe le faʻaogaina e ala i ana gaioiga a Europa, lea e mafai ona ausia e ala i le tuʻufaʻatasia ma le mauaina.
O lenei gaioiga e oʻo mai i le taimi o loʻo faʻateleina ai le avea o Initia ma tagata tauva tele i le lalolagi i le atinaʻeina ma le gaosiga o taʻavale eletise mama ma faiga faʻapitoa.
O le tele o amataga mataʻina ua aliaʻe mai i Initia e gaosia ai sikola eletise maualuga mo le maketi i totonu o le atunuʻu.
E fa'aogaina fo'i e kamupani uila afi mama ni faiga fa'apa'aga fa'apitoa e gaosia ai ta'uta'ua ta'avale uila e lua.Revolt's RV400 uila afi fa'atau atu na'o le lua itula talu ona tatalaina se ta'amilosaga fou o fa'atonuga i le vaiaso talu ai.
Hero Motors na oʻo lava i se maliliega faʻatasi taua ma Gogoro, o le taʻitaʻi o Taiwan's battery exchange scooters, e aumai ai le tekonolosi fesuiaiga o maa ma sikola i Initia.
I le taimi nei, o nisi o tagata gaosi Initia ua leva ona mafaufau e auina atu a latou taavale i fafo atu o le maketi Initia.Ola Electric o loʻo fausia nei se fale gaosi oloa e faʻamoemoe e gaosia le 2 miliona scooters eletise i le tausaga, faʻatasi ai ma le gaosiga mulimuli o le 10 miliona scooters i le tausaga.O se vaega tele o nei scooters ua uma ona fuafua e auina atu i Europa ma isi atunuu Asia.
A'o fa'aauau pea ona feagai Saina ma fa'alavelave sapalai ma felauaiga fa'alavelave, o le matafaioi a Initia o se fa'atauva tele i le maketi o ta'avale eletise i le lalolagi e ono mafua ai suiga tetele i le alamanuia i nai tausaga o lumana'i.
O Mika Toll o se tagata e fiafia i le ta'avale eletise, ma'a nerd, ma le tusitala o le Amazon numera tasi sili ona fa'atau tusi DIY Lithium Battery, DIY Solar, ma le Ultimate DIY Electric Bike Guide.


Taimi meli: Iul-14-2021