Fa'atoa fa'ailoa mai e Harley-Davidson lana fuafuaga fou e lima tausaga, The Hardwire.E ui lava o nisi o faʻasalalauga faʻasalalauga masani na faʻapea o le a lafoaia e Harley-Davidson uila afi, e leʻi toe sese.
Mo soʻo se tasi na tietie moni i se uila afi eletise LiveWire ma talanoa i le pule a Harley-Davidson e nafa ma le faʻatinoina o le poloketi, e manino lava o HD o loʻo tuleia taavale eletise i le saoasaoa atoa.
Ae ui i lea, e le taofia ai le au suʻesuʻe mai le popole e uiga i mea sili ona leaga mai le fanua, aua o loʻo taulaʻi le HD i le faʻatinoina o se fuafuaga faʻaitiitiga tau i totonu e taʻua o le Rewire i nai masina talu ai.E tusa ai ma le HD CEO Jochen Zeitz, o le Rewire fuafuaga o le a faasaoina ai le kamupani $115 miliona i tausaga taʻitasi.
I le mae'a ai o le fuafuaga a le Rewire, ua fa'ailoa mai e le HD le fuafuaga fa'ata'ita'i e lima tausaga a le kamupani The Hardwire.
O le fuafuaga o loʻo taulaʻi i le tele o itu taua e faʻatatau i le faʻateleina o tupe maua ma teufaafaigaluega i le lumanaʻi a le kamupani, e aofia ai le faʻafaigaluegaina o le $ 190 miliona i le US $ 250 miliona i uila afi eletise ma eletise.
O loʻo faʻamoemoe le HD e faʻapipiʻi atili i ana uila afi mamafa mamafa ma o le a faʻatūina foʻi se matagaluega fou i totonu o le kamupani faʻapitoa mo uila afi eletise.
I le 2018 ma le 2019, na fausia ai e Harley-Davidson ni fuafuaga mo le itiiti ifo ma le lima ituaiga o uila e lua, mai le tele-tele uila uila auala ma paʻu paʻu uila uila i mopeds eletise ma taavale toso eletise.O le sini i lena taimi o le faʻalauiloaina o taʻavale eletise e lima i le 2022, e ui lava o le faʻamaʻi COVID-19 na matua faʻalavelaveina fuafuaga HD.
O le kamupani talu ai nei na vaeluaina ai le vaega maualuga o uila uila eletise e avea o se kamupani fou amata, Serial 1, o loʻo galulue faʻatasi ma lana pule sili HD.
O le fa'atuina o se matagaluega tuto'atasi o le a tu'uina atu ai le tuto'atasi i le atina'eina o ta'avale eletise, e mafai ai e matagaluega fa'apisinisi ona galulue i se faiga fa'avavevave ma vave e pei o fa'ainisinia fa'atekonolosi, a'o fa'aaogaina pea le lagolago, tomai ma le vaavaaiga a se fa'alapotopotoga lautele e ausia. atinae eletise o oloa mu.
O le fuafuaga fa'ata'ita'i lima tausaga a Hardwire e aofia ai fo'i le tu'uina atu o fa'amalosiga tutusa mo le silia ma le 4,500 tagata faigaluega HD (e aofia ai ma tagata faigaluega falegaosimea ta'i itula).E le'i tu'uina atu fa'amatalaga auiliili e uiga i le foa'i tutusa.
E ui lava e te talitonu i le tele o fitafita keyboard, e leʻi tanumia e Harley-Davidson lona ulu i le oneone.E tusa lava pe le matagofie tele, e mafai lava e le kamupani ona vaʻai i tusitusiga i luga o le puipui.
O faʻafitauli tau tupe a HD o loʻo faʻaauau pea ona faʻalavelaveina le kamupani, e aofia ai ma le faʻasalalauga talu ai nei o le 32% i lea tausaga ma lea tausaga paʻu i tupe maua mo le kuata lona fa o le 2020.
Toeitiiti atoa le tausaga talu ai, na tofia ai e HD Jochen Zeitz e avea ma sui peresitene ma pule sili, ma tofia aloaia i ni nai masina mulimuli ane.
O le matai fa'ailoga na fanau mai i Siamani o le ulua'i Pule Sili lea e le'o Amerika i le 100 tausaga o le tala'aga a le kamupani.O ana manuia ua mavae e aofia ai le faʻasaoina o le faʻalavelave faʻalavelave taʻaloga taʻaloga Puma i le 1990s.O Jochen sa avea pea ma siamupini i faiga fa'apisinisi fa'alesiosiomaga ma agafesootai, ma sa avea pea ma lagolago i le atina'eina o ta'avale eletise a Harley-Davidson.
E ala i le taulaʻi atu i le malosi autu o uila afi mamafa HD ma teu faʻafaigaluega i le atinaʻeina o uila afi eletise, e foliga mai o le a tuʻuina atu e le kamupani se faavae mautu i le lumanaʻi lata mai.
O aʻu o se avetaʻavale EV, o le talafou na taulaʻi HD i lana uila mamafa mamafa e leʻi fesoasoani ia te aʻu i soo se auala.Ae o aʻu foi o se tagata moni, ma ou te iloa o loʻo faʻatau atu e le kamupani le tele o uila uila nai lo uila eletise.Afai la e mana'omia e le HDTV le fa'aluaina o a latou tupe fa'aalu i meataalo tama lapopo'a leotele, iila, ma i le taimi lava e tasi e teu fa'afaigaluega i ta'avale eletise, e le afaina ia te a'u.Ou te taliaina aua ou te vaai i ai o le auala sili lea e mautinoa ai e mafai ona ola vitio HD e faʻamaeʻa ai le latou amataga i le LiveWire.
Talitonu i ai pe leai, o Harley-Davidson o loʻo avea pea ma se tasi o le lalolagi e sili ona maualuga le gaosiga o uila afi masani i le matata o taavale eletise.O le tele o uila afi eletise i luga o le maketi i aso nei e sau mai taʻavale eletise faʻapitoa, e pei o Zero (e ui lava ou te le o mautinoa pe mafai ona toe taʻua Zero o se amataga?), O le mea lea e avea ai HD ma se tasi o nai tagata gaosi masani e ulufale mai. le taaloga Tasi.
Fai mai HD o lana LiveWire o le uila eletise sili ona faʻatau atu i le Iunaite Setete, ma e foliga mai e lagolagoina e numera.
O le manuia o uila afi eletise o se siva taufaasese, lea e faʻamatalaina ai le mafuaʻaga o le tele o tagata gaosiga masani o loʻo faʻavaivai.Ae peitaʻi, afai e mafai e le HD ona faʻagasolo malie le vaʻa ma faʻaauau pea ona taʻimua i le fanua o le EV, ona avea moni ai lea o le kamupani ma taʻitaʻi i le eletise eletise eletise.
O Mika Toll ose tagata e fiafia i ta'avale eletise, ma'a nerd, ma le tusitala o le Amazon sili sili ona fa'atau tusi DIY Lithium Battery, DIY Solar, ma Ultimate DIY Electric Bike Guide.


Taimi meli: Feb-06-2021