I le aluga o tausaga, o le tuʻufaʻatasia o fesoʻotaʻiga sapalai o le lalolagi sa tautua lelei i le lalolagi.Peita’i, a o toe fa’aleleia le tamaoaiga, o lo’o i ai nei i lalo o le mamafa.
A'o le'i alu se uila fou i le auala pe alu a'e foi i luga o le mauga, e masani lava ona faimalaga i le faitau afe o kilomita.
E mafai ona fai uila uila maualuga i Taiuani, o taofi o Iapani, o le fa'avaa o le carbon fiber o Vietnam, o pa'u o le Siamani, ma o mea e fa'aogaina o le motu tele o Saina.
O i latou e mananaʻo i se mea faʻapitoa e mafai ona filifili se faʻataʻitaʻiga ma se afi, faʻalagolago i semiconductor atonu e sau mai Korea i Saute.
O le su'ega pito sili ona tele o le lalolagi sapalai laina fa'atupuina e le fa'ama'i COVID-19 o lo'o fa'amata'u nei le fa'amutaina o fa'amoemoe mo le aso o i luma, fa'aletonu ai le tamaoaiga fa'ava-o-malo ma fa'atupula'ia ai le tau o tupe, e ono fa'atupuina ai le tului aloa'ia.
"E faigata ona faʻamatalaina i tagata e naʻo le manaʻo e faʻatau se uila mo a latou 10 tausaga, ae tuʻu lava i latou," o le tala lea a Michael Kamahl, o le pule o le faleoloa uila i Sini.
Ona i ai lea o le Australian Maritime Union, lea e tusa ma le 12,000 sui auai ma pulea le aufaigaluega uafu.Ona o le maualuga o totogi ma le mataʻutia o faʻamoemoe o ona sui, e le fefe le iuni i feeseeseaiga umi o tagata faigaluega.


Taimi meli: Oke-28-2021