O pa'u uila pa'u ga'o e fiafia e tietie i luga o le auala ma fafo-auala, ae o latou vaega tetele e le o taimi uma e sili ona lelei.
A o matou taumafai e aua le faamasinoina se tusi (po o se uila) i lona faavaa, ou te le fai atu lava "leai" i se uila pa'u ga'o manaia.
O lenei uila uila malosi o loʻo faʻatau atu nei mo le $1,399 ma le coupon code, mai lalo ifo i le $1,699.
Ia mautinoa e siaki laʻu vitio faʻataʻitaʻiga faʻataʻitaʻiga i lalo. Ona faʻaauau pea ona taʻavale mo le tele o oʻu mafaufauga i lenei uila eletise malie.
O le mea e matua'i iloga ai le fa'avaa mumu mumu ma le ma'a tu'ufa'atasia lelei.
Ae ui i lea, o le faʻaofiina o se pusa maa tuʻufaʻatasia e aumaia ai laina faʻateʻia mama i le uila tele.
Ou te maua le tele o faamalo mai tagata ese e uiga i foliga o aʻu uila, ma o se auala e foliga aoga ou te faʻaaogaina e faʻamasino ai foliga o uila uila ou te tietie ai. O le tele o tagata e fai mai "Oka, manaia le uila!"ia te au i fetaulaiga ma paka, o le tele foi lea o lo'u faatuatuaina o lo'u manatu.
O le pito i lalo o ma'a tu'ufa'atasia atoatoa o lo latou lapopo'a fa'atapula'a. E mafai ona e fa'apipi'i na'o le tele o ma'a i totonu o se fa'avaa uila a'o le'i alu ese le avanoa.
O le maa 500Wh e la'ititi la'ititi i lalo ole averesi o alamanuia, ae maise mo pa'u uila e mana'omia le tele o le malosi e ta'avale ai na pa'u lapopoa i luga o fanua gaogao.
O nei aso, e masani ona matou maua maa i le 650Wh laina i paʻu paʻu gaʻo, ma o nisi taimi e sili atu.
O le 35-maila (56-kilomita) fua fa'atatau o lo'o tu'uina atu e lenei ma'a, o le mea moni, o le laina fesoasoani-pedal, o lona uiga o lo'o e faia lava se galuega.
Afai e te manaʻo i se taʻavale faigofie, e mafai ona e filifilia le pedal fesoasoani malosi ma faʻateleina, pe mafai foi ona e faʻaogaina le taʻavale ma tietie pei o se uila afi.
E tasi le mea e tatau ona e iloa e uiga ia te aʻu, e ui i lea, o aʻu o le itu taumatau afa-twist throttle purist i le fatu, o lea o le limamatua agavale e le o se mea e sili ona ou fiafia i ai.
O le afa-mimilo fa'ato'a na'o le tu'uina atu o le fa'atonuga sili, ae maise i luga o le alatele po'o le va'a gaoa, lea e fiti ai i luga ma lalo le fa'aulu limamatua ma fa'amau.
Ae afai o le a e tuʻuina mai ia te aʻu se limamatua-up throttle, ou te fiafia i le mamanu e tuʻufaʻatasia i totonu o le faʻaaliga. E ala i le tuʻufaʻatasia o vaega e lua i le tasi, e faʻaitiitia ai le avanoa i luga o le pa ma e foliga mai e le pisi.
O lenei uila e sili atu le malosi nai lo le mea na ou faʻamoemoeina mai se afi 500W, e ui lava latou te fai mai o le 1,000W peak rated motor. O lona uiga o le 20A poʻo le 22A controller e faʻapipiʻiina ma le 48V maa. Ou te le taʻua o le "wow" malosi, ae mo a'u fa'afiafiaga uma na tietie i luga o laufanua laugatasi ma gaoa, na sili atu nai lo le lava.
O le saosaoa fa'atapula'a e fa'agata i le 20 mph (32 km/h), lea e fa'anoanoa ai mo i tatou e fiafia e ta'avale vave. le fa'amama tele le paoa i saosaoa maualuga. Talitonu mai ia te a'u, 20 mph i luga o se auala kolosi o le atunuu e lagona vave!
Mo le a le aoga, na ou alu i totonu o tulaga i le faʻaaliga ma ou te leʻi vaʻai i se auala faigofie e taʻe ai le saoasaoa tapulaa.
Pedal fesoasoani o le cadence sensor-based, o le mea lena e te faʻamoemoeina i lenei tau. O lona uiga e iai le tuai o le tusa ma le sekone i le va o le taimi e te faʻaogaina ai le malosi i pedals ma le taimi e amata ai le afi. E le o se faʻalavelave, ae e manino lava.
O le isi mea na faateia ai a'u, o le la'ititi o le sprocket pito i luma. O le viliina i le 20 mph (32 km/h) e fai si maualuga atu nai lo le mea ou te mana'o i ai ona o le maualalo o le uila, atonu o se mea lelei e le alu le uila. vave pe leai ni mea e te alu ai.
O nai nifo fa'aopoopo i luga o le filifili pito i luma o le a avea ma se fa'aopoopoga manaia.
O taofi tisiki e lelei, e ui lava e le o soʻo se igoa faʻailoga. Ou te fiafia e vaʻai i ni mea autu iina, ae talu ai o le sapalai sapalai e tutusa lava, o loʻo tauivi tagata uma ma vaega.
O taofi e lelei mo aʻu, e ui lava o le 160mm rotors e laʻititi i le itu laʻititi. E mafai lava ona ou lokaina uili faigofie, o le mea lea e le o se faʻafitauli le malosi o le taofi. fa'amafanafana vave.Ae ui lava i lea, e sili atu lenei i se uila fa'afiafiaga.Tusa lava pe e te nofo i se si'osi'omaga maupu'epu'e, masalo o le a e le tu'i pomu i lalo e pei o se tagata fa'atauva uila i luga o se pa'u pa'u ga'o.
Ua tele lava la latou la'a agai atu i moli e- uila lelei e ala i le fa'aofiina o se moli ulu e tafe mai le afifi autu. Ae o moli i tua e malosi le maa, o le mea lea e sili ona ou inoino i ai.
Ou te le manaʻo e sui le maa piniki pe a iai saʻu maa tele i le va o ou tulivae ou te toe faʻaleleia i aso uma. E talafeagai le tape uma o moli ma le maa autu o le uila uila, a ea?
Ina ia fetaui lelei, o le tele o kamupani uila uila o loʻo vaʻavaʻai e teu ni nai tupe e naʻo le le faʻaogaina o moli i tua ma aloese mai le faʻalavelave o le faʻapipiʻiina o le paipa nofoa, o le lagolagoina o le mea sili e maua ai se mea e taʻu atu ai le taʻavale o loʻo matou i ai. i o latou luma.
E ui lava ina ou faitio e uiga i moli i tua, e tatau ona ou fai atu ou te matua fiafia lava i le uila atoa.
I le taimi o le tele o uila uila o loʻo o mai pea ma ata faʻavalevalea, maʻa faʻapipiʻi ma uaea fale iole, o le faʻaogaina o siila o se mea e seasea vaʻaia mo mata tiga.
O le $ 1,699 o se faʻamatalaga laʻititi, ae le o se mea le talafeagai pe a faʻatusatusa i le tutusa o tau ae le o ni uila eletise foliga lelei.


Taimi meli: Ian-13-2022