Na fa'ailoa mai e le kamupani fa'asoa uila eletise Revel i le Aso Lua, e le o toe umi ae amata ona totogi uila uila i Niu Ioka, ma le fa'amoemoe e fa'aoga lelei le si'itia o le ta'uta'ua o uila i le taimi o le fa'ama'i Covid-19.
Revel co-founder ma CEO Frank Reig (Frank Reig) fai mai o lana kamupani o le a tuʻuina atu se lisi faʻatali mo 300 uila uila i aso nei, lea o le a maua i le amataga o Mati.Fai mai Mr. Reig na ia faʻamoemoe e mafai e Revel ona tuʻuina atu le faitau afe o uila eletise i le taumafanafana.
O tagata tietie uila uila e mafai ona vili pe laa i luga o le saosaoa i le saoasaoa e oo atu i le 20 maila i le itula ma tau $99 i le masina.O le tau e aofia ai le tausiga ma le toe faaleleia.
Na auai Revel i isi kamupani i Amerika i Matu, e aofia ai Zygg ma Beyond, e tuʻuina atu auaunaga lisi mo i latou o loʻo manaʻo e umia se uila eletise poʻo se scooter e aunoa ma se tausiga pe toe faʻaleleia.E lua isi kamupani, Zoomo ma VanMoof, o loʻo tuʻuina atu foʻi faʻataʻitaʻiga lisi, e talafeagai mo le faʻaaogaina faapisinisi o uila eletise, e pei o tagata faigaluega tilivaina ma kamupani felauaiga i taulaga tetele o Amerika e pei o Niu Ioka.
I le tausaga na teʻa nei, e ui lava ina paʻu le faʻaogaina o femalagaiga lautele ma tumau pea le paie ona o le faʻamaʻi o le coronavirus, na faʻaauau pea ona faʻatupulaia malaga uila i Niu Ioka.E tusa ai ma faʻamatalaga a le taulaga, o le numera o uila i luga o le Donghe Bridge i totonu o le taulaga na faʻateleina i le 3% i le va o Aperila ma Oketopa, e ui na faʻaitiitia i le masina o Aperila ma Me ina ua tapunia le tele o pisinisi.


Taimi meli: Mati-04-2021