fai mai o le taʻutaʻua o lona lauiloa scooter eletise atamai, lea ua ave ese i Asia ma o loo faaauau pea ona maua le malosi o le faatauina atu i le maketi Europa ma Amerika i Matu. O le uila uila o lo'o lumana'i e ono sauni e fa'alavelaveina le pisinisi e- uila.
mopeds eletise e le gata e foliga faʻalelei, ae o loʻo i ai foi le maualuga o le faʻatinoga ma le maualuga-tech.
Na fa'amaonia e le kamupani e mafai ona fa'aoga lelei le tekinolosi lava lea i se sikola la'ititi la'ititi e mafai ona tietie i le tausaga talu ai ina ua fa'alauiloa se ta'aloga ta'aloga scooter e ta'ua o le.
Ae o se tasi o oloa fou e sili ona manaia e agai atu i Amerika ma Europa o le uila eletise fou.
Na matou maua le matou vaaiga auiliili muamua i le uila i le Motocycle Show pe a ma le ono vaiaso talu ai, ma maua ai se tofo o mafaufauga i lenei mamanu fou.
Pe a faatusatusa i masalosaloga masani i le maketi e- uila ua tatou masani ai, o foliga o le uila fuli le tusitusiga.
A'o iai le faitau selau o kamupani uila e fa'atau atu fa'ata'ita'iga 'ese'ese, e toetoe lava o fa'ata'ita'iga uma o nei uila uila e masani ona mulimulita'i i ala va'aia.
Pa'u pa'u pa'u pa'u pa'u uma e pei o pa'u pa'u pa'u pa'u.
O lo'o i ai ni fa'alavelave i tulafono, fa'apea fo'i ma nisi o uila uila fa'apitoa e oso a'e mai lea taimi i lea taimi.
O le mea e lelei ai, o le e le o se vaega o le alamanuia e- uila - po'o le itiiti ifo na auai i le alamanuia o se tagata ese. Faatasi ai ma se talafaasolopito o le faia scooters ma uila afi, e ave se auala mamanu ese i le styling ma tekinolosi i tua atu o uila uila.
O lo'o mulimuli mai i se fa'asologa lata mai ma se fa'asologa o la'asaga ta'itasi e fa'afaigofie ai le fa'aogaina o uila uila i le tele o tagata ta'avale. Ae e faia e aunoa ma le fa'alagolago i mamanu uila po'o le mea e foliga mai o se "uila a tama'ita'i" masani.
E le gata o le fa'avaa U e fa'afaigofie ai le fa'apipi'iina o le uila, e tatau fo'i ona fa'afaigofie ona fa'agaoioia le uila pe a utaina le fata pito i tua i uta mamafa po'o tamaiti. i luga o uta umi.
O le isi itu lelei o lenei fa'avaa tulaga ese o le auala tulaga ese lea o le teuina o le maa.Ioe, "ma'a" e tele. A o le tele o e-pasika e fa'aogaina se tasi ma'a aveese, mamanu fa'avaa tulaga ese e faigofie ai ona fa'apipi'i lua ma'a. e aunoa ma le foliga lapo'a pe le tutusa.
E le'i fa'ailoa mai e le kamupani le gafatia, ae fai mai o ma'a lua e tatau ona tu'uina atu i le 62 maila (100 kilomita) le mamao. Ou te mateina o lona uiga e le itiiti ifo i le 500 Wh ta'itasi, o lona uiga o se pea 48V 10.4Ah maa. Fai mai o le a faʻaogaina le 21700 faʻasologa o sela, o lea e mafai ai ona maualuga le gafatia.
E tusa ai ma le faatinoga, o le mea e leaga ai, o le lomiga o le a faʻatapulaʻaina i le 25 km / h (15.5 mph) ma le 250W tua afi.
E mafai ona fa'apolokalame le uila i le Vasega 2 po'o le 3 tulafono, lua o vaega e sili ona ta'uta'ua (ma sili ona malie) o uila uila i Amerika.
O le fusipa'u ma fa'amau tisiketi fa'alelei o le a fa'afaigofie ai le fa'atumauina o le uila, lea e toe tu ese mai le tusi lesona uila afi.
Ae masalo o le itu sili ona fouga o le tau. fai mai i le faaiuga o le tausaga talu ai o loo taulai i se tau i lalo ole 1,500 euros ($1,705), ma o le tele o le kamupani o lona uiga e mafai ona avea ma se mea moni. i isi fa'amatalaga i luga o le maketi o lo'o ofoina atu le fa'aitiitia teisi o fa'atinoga i tau maualuluga.
O lena ae e te le'i mafaufau i isi tekinolosi uma e ono fausia i totonu o se uila uila.o loʻo i ai se telefoni telefoni feaveaʻi o loʻo avanoa i totonu o ana taʻavale uma e mataʻituina ai faʻamaʻi ma faia faʻafouga fale.O loʻo faʻaaogaina e laʻu avetaʻavale i aso uma i taimi uma ma o se scooter eletise.O le app lava e tasi o le a toetoe lava o taimi uma i luga o uila eletise o loʻo sau.
E le o se mea lilo o le pisinisi uila uila o loʻo feagai ma se tausaga faʻasolosolo faʻatasi ma faʻafitauli o le sapalai ma faʻalavelave faʻalavelave.
Ae o le agai atu i le 2022 i le vaiaso a sau ma faamoemoe e aumai lana uila eletise o le a oʻo mai, atonu tatou te laki i se aso faʻasaʻo.
ose tagata e fiafia i ta'avale eletise, ma'a nerd, ma le tusitala o Lithium Batteries, DIY Solar, The DIY Electric Bike Guide, ma le Electric Bike.


Taimi meli: Feb-23-2022