THOMPSONVILLE, MI-Crystal Mountain o lo'o pisi nofoa si'isi'i i le taumalulu ta'itasi e fela'ua'i tagata fiafia fa'ase'e i le pito i luga o ta'aloga.Ae i le tautoulu, o nei nofoa faʻataʻavalevale e ofoina atu se auala matagofie e vaʻaia ai lanu pa'ū a Northern Michigan.E mafai ona maua le va'aiga mata'utia o itumalo e tolu a'o e ave fa'agesegese i luga a'e o lenei nofoaga ta'uta'ua i Benzie County.
O Oketopa nei, o le a fa'atautaia ai ta'avale a le Crystal Mountain i Aso Faraile, Aso To'ona'i ma Aso Sa.O ta'avale e $5 i le tagata, ma e le mana'omia ni fa'aagaga.E mafai ona maua au tiketi ile pito i lalo ole Crystal Clipper.Tamaiti 8 ma laiti e mafai ona tietie fua ma se tagata matua totogi.O le taimi lava e te oʻo ai i le tumutumu o le mauga, o loʻo avanoa se tinoitupe mo tagata matutua.Siaki le upega tafa'ilagi a le faletalimalo mo taimi ma nisi fa'amatalaga.
O nei ti'eti'e nofoa ua na'o se tasi o vaega o le lisi tele o gaioiga o le tautoulu o lo'o fa'agasolo atu Crystal Mountain i lenei vaitau.O le fa'asologa o Aso To'ona'i Fa'afiafia o le Pau ua fuafuaina mo le fa'ai'uga o lenei masina o lo'o fa'aalia ai gaioiga e pei o le Chairlift & Hike combo, ti'eti'e solofanua, vali maukeni ma le laser tag i fafo.
"O le Autumn i le itu i matu o Michigan e matua ofoofogia lava," o le tala lea a John Melcher, o le pule sili o le pulega mo le nofoaga."Ma e leai se auala sili atu e vaʻai ai i lanu o le tautoulu nai lo le oso aʻe i luga o se tiʻetiʻe siisii ​​a Crystal Mountain i le mea e te i ai i le ogatotonu o mea uma."
O lenei nofoaga e fa tausaga e latalata i Frankfort ma le pito i saute o le Sleeping Bear Dunes National Lakeshore na amataina talu ai nei se fuafuaga e faʻaopoopo i ai le NASA-inspired air scrubbers ma isi mea e faʻaleleia ai le lelei o le ea i totonu o ona fale, e agaʻi atu i le vaitau o le taumalulu lea o le a sili atu ai malo asiasi. totonu i lenei vaitau o fa'ama'i.
"O matou o se faleaiga a le aiga, ma matou te mananaʻo ia saogalemu Crystal," o le tala lea a Jim MacInnes, le pule faʻatasi i le MLive e uiga i le faʻaleleia o le saogalemu.
O le tapolo, tietie uila ma le savaliga sopo o loo i totonu o le laina i lenei tautoulu i lenei nofoaga e fa tausaga.Ata fa'aaloaloga a Crystal Mountain.
O Aso To'ona'i Fa'afiafia o le Pau o lenei tausaga na fa'amamafaina ai gaioiga i fafo e fa'atatau i aiga ma vaega laiti.O le a latou tamomoe i lenei tausaga ia Oketopa 17, Oketopa 24 ma Oketopa 31.
Fa'aaliga i le aufaitau: afai e te fa'atau se mea e ala i se tasi oa matou so'oga so'oga e mafai ona maua se komisi.
Le resitalaina i luga poʻo le faʻaogaina o lenei 'upega tafaʻilagi e aofia ai le taliaina o la matou Maliega Faʻaoga, Faiga Faʻapitoa ma Faʻamatalaga Kuki, ma au Aia Tatau a Kalefonia (faʻafouina 1/1/20).
© 2020 Advance Local Media LLC.Ua taofia uma aia tatau (About Us).O mea o loʻo i luga o lenei 'upega tafaʻilagi e le mafai ona toe gaosia, tufatufaina, faʻasalalau, faʻapipiʻi pe faʻaaogaina, sei vagana ai le faʻatagaga tusitusia muamua a le Advance Local.


Taimi meli: Oke-29-2020