E ui o le kamupani eletise micromobility o loʻo i ai ni nai uila uila i lana laina o e-scooters, e sili atu latou pei o mopeds eletise nai lo auala poʻo taʻavale fafo. i le 2022.
O faʻamatalaga e le lava, ae e pei ona mafai ona e vaʻavaʻai mai i ata o loʻo tuʻuina atu, o le a fausia faʻataʻamilomilo i se faʻavaa fibre carbon foliga suamalie e foliga mai o loʻo faʻapipiʻiina faʻailoga LED i totonu o faʻamau pito i luga. e mautinoa lava e fesoasoani le filifiliga o mea i le tietiega ala mama.
O le faʻamalosia o le e-MTB o le 750-W Bafang mid-mounted motor, ma le 250-W ma le 500-W versions o loʻo taʻua foi, o loʻo faʻaalia ai o le a faʻatau atu foi i itulagi e sili atu le faʻatapulaʻaina o le uila nai lo le US.
E le pei o le tele o uila uila e vili i le afi fesoasoani e faʻatatau i le saoasaoa o le tietie uila, o lenei faʻataʻitaʻiga o loʻo faʻaalia ai se masini faʻamalosi e fua ai le malosi i luga o pedals, o le a sili atu le malosi o le pamu, o le tele o le fesoasoani afi e maua. Shimano derailleur e maua ai fo'i le fe'avea'i fe'avea'i.
O fuainumera faʻatinoga mo le afi e leʻi tuʻuina atu, ae o le a faʻaalia ai le 47-V / 14.7-Ah Samsung maʻa i lalo, lea o le a maua ai le 43 maila (70 km) i le tau.
O le fa'amalologa atoa o le tui Suntour ma le fa-so'oga tua tu'ufa'atasi, 29-inisi uili o lo'o afifi i pa'u CST Jet o lo'o fa'apipi'iina ma fa'atonuga o galu, ma le mana taofi e sau mai taofi tisiketi Tektro.
O le ulu e tuʻufaʻatasia le 2.8-inisi LED touchscreen faʻaaliga, o se moli 2.5-watt, ma le uila e sau ma se ki gaugau e lagolagoina le tatalaina. faatulagaga.
Pau lava le mea o loʻo tuʻuina atu i le taimi nei, ae 2022 tagata asiasi e mafai ona vaʻavaʻai totoʻa i le fale faʻasalalau a le kamupani. Tau ma avanoa e leʻi faʻalauiloaina.


Taimi meli: Ian-14-2022