Myrtle Beach, South Carolina (WBTW) - Na talosaga le NAACP i le faamasinoga e toe teuteu le faaiuga o le tagi a le faalapotopotoga faasaga i le aai o Myrtle Beach e taofia ai le aai mai le taofia o le faaaogaina o mama uila i mea e tutupu i le lumanai.
O le talosaga na faaulu i le Faamasinoga Faaitumalo a Amerika mo le Itumalo o Florence, South Carolina ia Tesema 22. Na faia lea talosaga ina ua faia se faaiuga a le au faamasino i le amataga o le masina nei, lea na maua ai le tuuga i le polokalame “Black Bike Week” a le aai.Faaosofia, ae o le a faia e le aai le gaoioiga lava e tasi.Afai e te le mafaufau i le tuuga.
O le mana'oga fou e talitonu o fa'ailoga fa'ailoga tagata e ono a'afia ai fuafuaga fa'agaioiga i le lumana'i, ma o lea lava fuafuaga o le a fa'aauau pea ona fa'aoga.
O le fa'asa o le a fa'asa ai le 'a'ai mai le "fa'aauauina pea i faiga lu'itau o amioga fa'aituau" ma "taofia amioga fa'ailoga tagata mai le toe tupu i le lumana'i."
E iai le aia tatau a le NAACP e talosagaina ai se fa'atonuga ona na maua e le au fa'amasino ni fa'ailoga fa'ailoga tagata i totonu o le polokalame a le 'A'ai "Black Bike Week" pe a talosagaina.
O le lala i le lotoifale o le NAACP na failaina se uluai faamasinoga faailoga tagata, tuuaia le aai ma leoleo i le faailoga tagata i tagata tafafao mai Aferika-Amerika.
Fai mai le faalapotopotoga e faapea o le “Black Bike Week” na tetee ma faapau, ma sa ese le faiga mai le Halley Week, o se mea e fai faaletausaga i lea lava vaega.
Na taʻua i le faamasinoga: "E leʻi faʻatinoina e le taulaga se fuafuaga aloaʻia felauaiga mo le Harley Week, ma o le mea moni o tagata papaʻe e mafai ona malaga i le Myrtle Beach e pei o isi aso o le tausaga."
Mo se faʻataʻitaʻiga, e leʻi faʻatinoina e le taulaga se fuafuaga faʻapitoa mo femalagaiga mo Halley Week.Ae ui i lea, i le taimi o le "Vaasosa o le Uila Uila", o le Ocean Avenue e masani lava ona faʻaititia i le tasi-ala tasi-lane.O tagata taʻavale uma e ulufale atu i le Ocean Drive e faʻamalosia e ulufale i le 23-maila matasele ma na o le tasi le alu ese.
Puletaofia 2021 Nexstar Inc. Ua taofia aia tatau uma.Aua le fa'asalalauina, fa'asalalau, fa'afetaui pe toe fa'asalalauina lenei mea.
Myrtle Beach, Karolaina i Saute (WBTW)-Na taʻua e le Myrtle Beach Regional Chamber of Commerce o le 2020 o le a avea ma luga ma lalo mo pisinisi tafafao maimoa.
"O le mea moni, na amata ona matou feʻaveaʻi i luga i le 2020, ma o lenei tausaga e matua manaia lava.Ia Ianuari ma Fepuari, na sili atu le tupe maua a le matou nofoia i le 2019, o lea matou te matua tulimatai atu i se tausaga lelei ma ioe o suiga uma na tutupu ia Mati.“Fai mai Karen Riordan, Peresetene ma Pule Sili o le Myrtle Beach Chamber of Commerce.
Conway, Karolaina i Saute (WBTW)-E tusa ai ma le tagi lona lua e faasaga i le eria, na iloa e Horry County Schools le oona oona i le tele o aʻoga, ae leʻi vave foia le faʻafitauli.Nai lo o lea, na ufiufi e le eria ma mafai ai ona mamaʻi tamaiti aoga ma faiaoga .
Horry County, Karolaina i Saute (WBTW)-Na faailoa mai e le au ofisa o le Itumalo o le Aoga a Horry County o le a taofia le taofia o taaloga i le taumalulu seia oo ia Ianuari 19.


Taimi meli: Ian-04-2021