uila gaugauose filifiliga ti'eti'e uila fe'avea'i ma e masani ona le amana'ia.Masalo o lau fale mautotogi e faʻatapulaʻa le mea e teu ai, pe atonu o lau malaga e aofia ai se nofoaafi, tele vaʻalele o laasaga, ma se lifi.O se uila gaugau ose fa'afitauli fa'afitauli o le uila ma se fusi o mea malie e fa'apipi'i i totonu o se afifi la'ititi ma faigofie.

O uila gaugau ua matua lauiloa i nai tausaga talu ai.Ae ui i lea, i le le malamalama, o latou uili laiti ma le faʻavaa laiti atonu e foliga ese.Ma e moni;e le mafai lava ona avea i latou ma filifiliga muamua pe sili ona lelei mo ta'amilosaga mamao i laufanua faigata, ae e mautinoa lava e iai a latou fa'aoga ma mea lelei.

E faigofie ma feavea'i.


E te mana'o e ave lau uila ile fa'aiuga o le vaiaso?Aua popole!O se uila gaugau e ofi i totonu o le tamai taavale.O lona uiga o lona uiga a gaugau loa, e laititi lava e ofi i lalo o lau kesi ile galuega.Pe atonu o se vaega o lau malaga e ala i nofoaafi po o pasi?Na'o le pa'u ma ave i luga o le vaa.

Atonu e foliga ese teisi lenei mea.A uma, afai e te mafaufau i se tietiega saoasaoa, o le uila gaugau atonu o le mea mulimuli lea e oʻo mai i lou ulu.Ae peitai, atonu e te ofo fiafia.Faatasi ai ma uili laiti ma se vaega pito i lalo, e mafai ona e oʻo atu i le saoasaoa vave i se saoasaoa vave nai lo se uila masani.
Afai e te alu i le galuega, o le uila gaugau e mafai ona faatelevave lau malaga ma vaʻaia oe o loʻo e saoasaoa i tua atu o isi tagata tietie.Po'o, afai e te fa'aaogaina i lou taimi paganoa, o lau ta'aloga malolo e mana'omia ai se taumafaiga itiiti.
E Laiti i Aiga
Faatasi ai ma le faʻaititia o sikuea sikuea, matou te liliu atu i fofo aoga e faʻaoga lelei ai o matou fale.E pei o lea, o le manatu o le faʻaogaina o le fola o le fale ma se mauga poʻo se uila auala e le aoga.
O iinei e mafai ai e se uila gaugau ona sau e laveai!E mafai ona ofi i lalo o faasitepu kapoti, o se faapaologa, i lalo o se nofoa faʻataʻavalevale, poʻo le tautau i luga o le puipui.

https://www.guodacycle.com/cfb-002-product/

 


Taimi meli: Mati-15-2022